Постинг
30.03.2018 12:00 -
Иновационни кухненски джаджи, №2
Днес ще представим уреди с които ще улесним домакините в правенето на едни от най-много отнемащо време ястия и десерти.
Нека започнем с така познатети ни "Сармите на баба", всеки е запознат с технологията на завиване и колко време отнема тя, но ето ви решение Dolmer Rolling Machine или Долмер машинка за навиване. С нея навиването става бързо и лесно, поставяте листото след това плънката, избутвате и сармата е готова. Можете да навивате лозови и зелеви сарми и много други като мини суши или малки палачинки за дадено парти.
Следващата иновационна "джижавка" е уреда за шишчета Brochette Skewers Express.
Нормално има две стъпки за подготвяне на шишчета, нарязваме зеленчуците и месото на еднакви форми и след това нанизваме, което отнема доста време в зависимост колко шишчета ти трябват. Но с този уред за шишчета това е минало, не е нужно да нарязвате на кубчета месото или зеленчука, а просно слагате нарязани на ленти зеленчуци и на цели пържоли месото и редувате. След това поставяте капака, нанизвате шишчетата и режите в посочините прорези, след това махате капака и страницата и имате 16 симетрични шишчета готови за скатара.
Лично препоръчвам предварително да овкусите или мариновате продуктите.
Непознавам човек който да не обича мини понички, но дозирането им при пържене е трудоемко и рядко човек се заема. Сега обаче правенето им в домашни условия е лесно, слагате готовото тесто в дозатора и дозирате лесно в мазнината без да има опасност да се изгорите и всичките ще са еднаква големина.
Подобен уред е дозатора за тесто Butter с който можете лесно и бързо да дозирате точното количество смес за направата на палачинки, така ще имате еднаква дебелина на палачинките, без да цапате допълнителни прибори.
Може да закупите тези уреди на добра цена от http://www.mghomes.eu/
Нека започнем с така познатети ни "Сармите на баба", всеки е запознат с технологията на завиване и колко време отнема тя, но ето ви решение Dolmer Rolling Machine или Долмер машинка за навиване. С нея навиването става бързо и лесно, поставяте листото след това плънката, избутвате и сармата е готова. Можете да навивате лозови и зелеви сарми и много други като мини суши или малки палачинки за дадено парти.
Следващата иновационна "джижавка" е уреда за шишчета Brochette Skewers Express.
Нормално има две стъпки за подготвяне на шишчета, нарязваме зеленчуците и месото на еднакви форми и след това нанизваме, което отнема доста време в зависимост колко шишчета ти трябват. Но с този уред за шишчета това е минало, не е нужно да нарязвате на кубчета месото или зеленчука, а просно слагате нарязани на ленти зеленчуци и на цели пържоли месото и редувате. След това поставяте капака, нанизвате шишчетата и режите в посочините прорези, след това махате капака и страницата и имате 16 симетрични шишчета готови за скатара.
Лично препоръчвам предварително да овкусите или мариновате продуктите.
Непознавам човек който да не обича мини понички, но дозирането им при пържене е трудоемко и рядко човек се заема. Сега обаче правенето им в домашни условия е лесно, слагате готовото тесто в дозатора и дозирате лесно в мазнината без да има опасност да се изгорите и всичките ще са еднаква големина.
Подобен уред е дозатора за тесто Butter с който можете лесно и бързо да дозирате точното количество смес за направата на палачинки, така ще имате еднаква дебелина на палачинките, без да цапате допълнителни прибори.
Може да закупите тези уреди на добра цена от http://www.mghomes.eu/
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 1
Архив